Strategi

Strategi/udvikling

Pris afhængig af behov og forløb

 

Vi har Hands-on og vi eksekvererer

Der tjenes for lidt og fremtiden truer

Indtjeningen i branchen er ulige fordelt, hvor store aktører i den ene ende vokser støt og drives hastigt frem med investeringer i fremtidens marked, og andre ligger fladt og med en ledelse, strategi og økonomi, der ikke giver basis for en reel fremtid.

Forandringerne kommer og dem skal den enkelte aktør i branchen tilpasse sig i tide. Uddannelse i ny teknik og kompetencer tilpasset markedet er nødvendige og investering i tidssvarende produktionsudstyr et must. Samtidig er der mere end 3 million person- og varebiler på de danske veje, som på konventionel teknik og ejerskab, skal holdes kørende mange år endnu. CarsAhead hjælper med at finde balancen og den fremadrettede strategi for forhandlere, værksteder og øvrige aktører i branchens værdikæde.

Strategi/eksekvering

Strategi/eksekvering

Se Smartdrive´s feedback på vores arbejde for dem, i forbindelse med samarbejde mellem Smartdrive og Forza Leasing

Smartdrive A/S styrker indsatsen mod erhvervskunderne og bliver Forza Leasing A/S Bilhus partner i Horsens.

Smartdrive A/S har indgået partnersamarbejde med Forza Leasing A/S og åbner således et Forza Leasing Bilhus på sin adresse, Vegavej 1 i Horsens.
Forza Leasing A/S er et landsdækkende kædekoncept af bilhuse, hvor kunden mødes i øjenhøjde omkring leasingrådgivning, bilhandel og autoservice. Forza Leasing A/S blev i Januar 2022 en del af Fleggaard Leasing og tilbyder derfor i forlængelse af Forza Leasings koncept, herefter endnu stærkere løsninger til både privatkunder, men i særdeleshed også til erhvervskunder.

Hos Smartdrive på Vegavej, har fokus primært været på privatkunder. ”Vi er ved at have opbygget en fin base af faste kunder, som vi selvfølgelig løbende gerne vil udvide antallet af” udtaler indehaver af Smartdrive Jørn Ginnerup.

Jørn Ginnerup fortsætter: ”Smartdrive vælger nu også at fokusere på erhvervskunder, og har netop ansat en sælger som får ansvar for at styrke og udbygge salget til erhvervskunder. Vi bliver mere digitale for, at bruge mest mulig tid hos vores kunder, derfor bliver der også indført nye digitale arbejdsgange”.
”I hele denne rejse er Forza leasing den helt rigtige samarbejdspartner. Både fordi Smartdrive får nem adgang til nye personbiler og varevogne af alle mærker, men også fordi Forza Leasing digitalt er langt fremme. Samarbejdet gør at vores kunder nu får et endnu stærkere tilbud”.

”Vi står nu stærkt overfor alle vores kunder hvor vi både har adgangen til nye og brugte biler, uden at vi er bundet op på et enkelt bilmærke” udtaler Jørn Ginnerup.

For at udtænke planerne, men især også at få ført dem ud i livet, bruger Smartdrive, konsulenthuset CarsAhead hvor Klaus Schultz har ansvaret for at udføre planerne i praksis.

”Det har været vigtigt for os, at vi i dagligdagen har haft fuld fokus på eksisterende kunder mens vi har udviklet vores forretning, derfor har vi valgt at bruge eksterne kræfter for at løfte opgaven” udtaler Jørn Ginnerup.

Henrik Boss, Direktør hos Forza Leasing A/S, er begejstret for det nye samarbejde og siger: ”Jeg ser meget frem til at møde kunderne sammen med Jørn og teamet. Når vi vælger at indgå et partnerskab med et bilhus, er det i høj grad menneskene bag som er afgørende. I det flotte bilhus på Vegavej 1 i Horsens mødes du af meget kompetente bilfolk som vi ved har oparbejdet en stor kundeportefølje af meget tilfredse og loyale kunder. Når det så ovenikøbet er et meget sympatisk og løsningsorienteret team du møder på Vegavej 1, er det blot et yderligere plus i vores bog. Det harmonerer godt med det billede der er i vores øvrige Forza Leasing bilhuse. Det er her vi gør en forskel”.

Det nye samarbejde forventes at have sin opstart 1/4 2022.

360 graders analyse

Se vores webinar omkring Strategi og 360 graders analyse nedenfor:
Pris 12.500 kr. excl. moms.

Se vores webinar omkring Strategi og 360 graders analyse nedenfor:
Pris 12.500 kr. excl. moms.