• Bestyrelsesmedlem og medejer, AGN – VW Skoda Herning
 • Salgschef,  VW Holstebro Tang Biler
 • Direktør og ejerleder, Skive Biler A/S – Skoda og Volkswagen
 • Bestyrelsesmedlem Skoda forhandlerforeningen
 • Erhvervs og udviklingschef, Automester Danmark ApS
 • Commercial Manager Fleet, DriveClever A/S
 • Hovedaktionær, Klassikermarkedet A/S
 • Salgschef GR Biler Skive – Ford
 • Bestyrelsesmedlem, Euromobil

Mit navn er Michael Degn, årgang 1973, og jeg har beskæftiget mig med bilbranchen siden 1995. Først i salgsafdelingen, sidenhen både som indskriver/værkfører og som indehaver.

Jeg har prøvet at købe mig ind i en forretning, overtage konkurrent for sidenhen at fusionere begge i en ny forretning. En ny forretning, som jeg fik tegnet og bygget helt fra bunden. Efter et generationsskifteforløb, som jeg selv beskriver som det perfekte forløb overtog jeg hele forretningen – jeg har i de mange år som selvstændig arbejdet med alt hvad der følger med af kasketter: banker, revisorer, importør, ansatte, drift af værksted, markedsføring, sælgere osv osv. I de efterfølgende år, købte jeg mig strategisk ind i en forretning mere. Til sidst solgt med succes til naboforhandler.

Efter de mange år som selvstændig, tænkte jeg at jeg skulle have et ”alm” lønnet job, og fik ansættelse i FTZ koncernen – først som Erhvervs og udviklingschef i AutoMester, og sidenhen som Commercial Manager Fleet i et nyt datterselskab af FTZ : DriveClever
Men trangen til at være selvstændig, og lysten til at hjælpe ude i detailleddet gjorde at jeg startede CarsAhead op i 2020 med basis i sparringsnetværk – en stor succes, som vi bygger videre på med flere ydelser og kompetencer. Vi er nu 3 partnere  – men med et formål – at være uafhængige og uvildige – og give vores erfaring og indblik i branchen videre – og se fremad. For branchen er virkelig i opbrud : Elbiler med de udfordringer de giver med manglende reservedelssalg, ændret teknik og opkobling til fabrikkerne – til forbrugernes ændrede indkøbsvaner. Meget foregår i dag online, og kunderne (hvis de overhovedet kommer i din butik inden køb) er virkelig sat ind i sagerne. Hvis man som værksted eller bilhandler ikke formår at omstille sig, ja så bliver man hægtet af på den lange bane.

I mine år i bilbranchen, har jeg været god til at se de strategiske udfordringer de enkelte står med, og har opbygget en stor erfaring i løsningsmodeller. Jeg får utroligt meget retur fra netværkene – her er jeg ude og mærke hvad der rør sig, og hvilke udfordringer i slås med – og det er ligegyldigt om man driver en forretning med 3 eller 33 ansatte – udfordringerne er der altid – og vi hjælper dig med at løse dem.

Kontakt mig på md@carsahead.dk eller telefon 22584859 hvis jeg har gjort dig nysgerrig

Michael Degn – 22584859 md@carsahead.dk

 • Salgsdirektør Lindholm Biler og Leasing
 • Key Account Manager Santander Consumer Bank
 • Direktør Caripo Biler
 • Indehaver af flere Webshops
 • Indehaver af 2 guldsmede butikker
 • Bestyrelsesformand Nissan Forhandlerforening
 • Ledelseskonsulent Dolphin Group
 • Indehaver Borgen Design (produktions og handelsvirksomhed)
 • Forhandlerkonsulent Toyota Danmark
 • Filialchef Autohuset Vestergaard

Mit navn er Klaus Schultz og er partner i CarsAhead.

Jeg har gennem et langt arbejdsliv lært at alt er en rejse og intet er statisk, og det er ens tilgang til at møde det nye, som gør forskellen på succes og fiasko.
Vi skal igennem livet hele tiden lære nyt, og vi møder nye problemstillinger og mennesker, hvor vi bliver udfordret på vores handlemåder og synspunkter. Min tilgang til det er at være nysgerrig, lyttende og ydmyg.

Når det så er sagt, har vi 3 måder at gå til udfordringerne på.
Vi kan enten – flygte, fryse eller kæmpe.
Når erfaringsrygsækken så efterhånden er blevet fyldt op, men lysten til nye samarbejder, og impulser stadig vejer tungest, så er tiden til at hjælpe andre moden.
Jeg står for ordentlighed, direkte tale, ingen skjulte dagsordner, og en stor grad af ”lad os nu bare få det fikset” og kæmpe videre attitude.
Mit mål er at skabe konkrete resultater og forandringer for dig og din virksomhed.

Kontakt mig på ks@carsahead eller telefon 29350434 hvis jeg har gjort dig nysgerrig

Klaus Schultz – 29350434 ks@carsahead.dk

 • CEO, Skandinavisk motor Co A/S
 • CEO, Payproff Systems ApS
 • Direktør, Semler Retail A/S
 • Direktør, Volkswagen Danmark
 • Direktør, Skoda Danmark
 • Markedschef, Volvo personvogne Danmark
 • Uddannelseschef, Volvo og Renault Danmark
 • Kundechef, GE Capital/TIP

Mit navn er Ulrik Schönemann og jeg er årgang 1966, født i Haderslev, men dog bosiddende i Roskilde siden ’71.. En biokemisk start på voksenuddannelserne er senere blevet til merkonomer, Six Sigma Black Belt og en CBA. Jeg har været beskæftiget i bilbranchen siden 1999, fra uddannelseschef hos Volvo og Renault til CEO for Skandinavisk Motor Co. A/S, SMC og Semler Retail. Indimellem har jeg været dansk chef for Volvo, Skoda og Volkswagen.

I 2018 blev jeg medejer og direktør for den digitale fintech-virksomhed, PayProff A/S. Det var en rendyrket digital start-up som blev bragt fra tanke til drift hen over de næste 2 år. Det er bare sådan, at mit herte banker for bilbranchen, og derfor er jeg i dag en del af CarsAhead.

Jeg har nok brugt megen tid i ledelsen af store milliardforretninger, men faktisk er jeg en habil tekniker oveni, med stor teknisk indsigt og hænderne skruet rigtigt på, hvis du skal bruge en hånd en dag.

Jeg er vældig fascineret af den fremtid der venter lige rundt om hjørnet. Digitalisering af hele branchen har stået på i mange år, men kombinerer man det med deleøkonomi, grøn omstilling og autonome biler, så bliver det for alvor spændende.

For de værksteder og forhandlere der stadig har det svært med at håndtere emails, bliver fremtiden hård. Heldigvis er der stadig 3 millioner køretøjer på go’ gammel teknik på vejene, som skal holdes i drift i mange år endnu – for miljøets skyld, og det kan man nok leve nogenlunde af, i en tid. Udfordringen er dog, at nye trends og teknikker har det med at finde vej til markedet langt hurtigere end man kan forestille sig, og det vil snart blive en udfordring for store dele af branchen.

Jeg har stor erfaring i at drive værksteder og bilforretninger, og i en stærk kombination med forståelse og indsigt i fremtidens udfordringer, så er mit mål at hjælpe branchen videre til et nyt niveau og en parathed til de forandringer som fremtiden betvinger.

Jeg går meget op i ordentlig og synlig ledelse, med visioner og strategi på plads! Det er et nødvendigt udgangspunkt for at få en god forretning til fortsat at være det.

Nogle vil kalde mig til fandenivoldsk. Selv synes jeg effektiv, klar i talen og nogle gange lidt provokerende, passer bedre. I CarsAhead siger vi ”hands-on”. Det er både et udtryk for at vi kommer med masser af erfaring, men også vores måde at arbejde på. Direkte, engageret og effektivt.

Kontakt mig på us@carsahead.dk eller telefon 23341003 hvis jeg har gjort dig nysgerrig

Ulrik Schönemann – 23341003 us@carsahead.dk

 • Indehaver: Propagandafabrikken
 • Marketingchef:
 • Uggerhøj Biler
 • Marketingkoordinator: Peugeot Danmark (Interdan)
 • Marketingchef: Mitsubishi Danmark (Interdan)
 • Marketingchef: Nissan Motor Danmark
 • Markedskonsulent: Politiken Reklamesalg
 • Marketingkoordinator: Mitsubishi Motor Sales Danmark
 • Salgssekretær: Citroën Danmark
 • Uddannelse:
 • Markedsøkonom, HD Afsætning

I 1993 landede jeg ved et tilfælde i bilbranchen, og har stort set arbejdet der lige siden.
Fra 1993 til 2012 har jeg primært være ansat i marketingafdelinger os bilimportører, og altid med meget kontakt/dialog til den enkelte forhandler.

Siden 2012 har jeg været selvstændig med Propagandafabrikken og her har jeg primært løst marketing opgaver for autoriserede bilforhandlere: f.eks. opdatering og udvikling af hjemmesider, opdatering og annoncering på sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve mv.

Siden 2021 har jeg været ansvarlig for implementering af hjemmesider til Bosch Car Service værkstederne, og det har givet mig et spænende indblik i hvordan en etableret værkstedskæde arbejder.

Min praktiske viden er suppleret med en HD i afsætningsøkonomi. Jeg bruger meget tid på at holde mig ajour med alle de nye online marketingmuligheder f.eks. ved at høre podcast, læse blogs og se YouTube videoer.

Jeg vil gerne hjælpe dig der som forhandler eller værkstedsindehaver endnu ikke har en fastlagt marketingstrategi, og som ”enten ikke får tingene gjort, fordi du ikke har tid” eller ”gør som du plejer” fordi du ikke kan overskue andet i din travle hverdag

Gitte Mølbak– 61621410 gm@carsahead.dk